Despre noi

Despre Noi

Testimoniale

As dori sa va multumesc pentru prajiturile exceptionale care ne-au inveselit nunta. Design-ul a fost elegant, produsele cu un gust pe masura, iar toti invitatii s-au bucurat de ele. Va multumesc din suflet. Faceti o treaba excelenta!

Andreea

O locatie wow, cu deserturi deliciose. Capuccino este excelent, merge perfect cu cheesecake:)

Marius

Cand vorbim despre Sweet Moments, vorbim in primul rand de pasiune, pentru ca de la pasiune a inceput totul.

Sweet Moments s-a nascut din dorinta de a aduce un nou standard de calitate in domeniul cofetariei si de a le reda clientilor increderea ca exista si prajituri cu gust si aroma, de care nu poti sa te mai saturi!

Produsele noastre se recomanda de la sine prin calitatea materiilor prime folosite, grija fabricarii lor si gustul exceptional. Ciocolata Callebaut, cea mai buna ciocolata belgiana, se regaseste in preparatele Sweet Moments, folosim doar frisca naturala, unt, iar atentia pentru alegerea celor mai calitative produse pentru materia prima este prioritatea noastra. Nu folosim adaosuri sintetice, de aceea fabricam prajituri in serii limitate, pentru ca dumneavoastra sa va puteti bucura din plin de aroma si prospetimea lor!

Activand in domeniul ospitalitatii, grija noastra este de a aduce bucurie si placere culinara pentru dumneavoastra, clientii nostri, prin produse exceptionale. In laboratorul nostru vei gasi retete proprii si o echipa plina de entuziasm pentru a va crea un eveniment exceptional si o experienta unica a bunului gust. Incearca!

Iti oferim torturi personalizate, torturi naked, torturi de nunta sau botez, prajituri, platouri aniversare de mini prajituri cu livrare gratuita la domiciliu sau birou.

Alege sa creezi candy bar-ul de nunta sau botez cu Sweet Moments! Avem clienti % incantati de serviciile oferite de Sweet Moments la evenimentele de candy bar!
SC SWEET MOMENTS CANDY BAR SRL-D

Sediul Social : Aleea Niculitel, nr 1, sector 4.

C.I.F: RO349336551

Nr. Inregistarea la Oficiul Registrul Comertului: J40/10517/2015

Banca: Unicredit Bank

RO44BACXOOOOOO1181761001

Telefon: 0745.199.938


Punct de lucru:

Str Emil Racovita, nr.25, sector 4, Bucuresti


Luni - Joi : 9:00 - 20:00

Vineri :9:00 - 18:00

Sambata : Inchis

Duminica: 9:00- 19:00

Program procesare si preluare comenzi : 9:00 - 19:00info@cofetariasweetmoments.ro

vanzari@cofetariasweetmoments.ro