Termeni si conditii

Produsele Sweet Moments poti fi comandate din cofetariile noastre, telefonic, cat si online.

Cumpara din cofetariile Sweet Moments

Te invitam de Luni pana Vineri in intervalul orar 10:00-20:00 pentru a degusta produsele noastre, pentru a primi consultanta in organizarea evenimetului din partea Cake designer-ului nostru sau pentru comenzi.

Comanda telefonic!

La numarul de telefon 0745.199.938 si in cel mai scurt timp posibil comanda va fi preluata de echipa Sweet Moments (intervalul orar 10:00 - 20:00), de Luni pana Vineri si Duminica.

Comanda online in 5 pasi!

Alege produsele dorite, acceseaza butonul Comanda acum, alege cantitatea dorita si in final acceseaza butonul Adauga in cos.

Comanda minima este de 100 lei, iar pentru transportul gratuit, comanda minima este 150 lei.

1. Selecteaza produsele dorite si alege cantitatea;

2. Adauga in cos, iar daca lista de cumparaturi este gata, acceseaza "Finalizeaza comanda";

3. Alege sa iti creezi un cont. Este foarte simplu si vei beneficia de comanda securizata si oferte personalizate. Daca nu doresti, poti sa continui comanda fara un cont, doar cu numele si adresa ta;

4. Alege adresa de livrare;

5. Alege cum vrei sa platesti dulciurile preferate.

Plata produselor tale

Produsele Sweet Moments se pot achita:

■ ramburs, la primirea comenzii

■ online folosind cardul

■ transfer bancar.

Daca doresti sa achiti ramburs, vei putea achita in numerar in momentul cand comanda este la tine.

Daca alegi sa platesti cu cardul, sweetmoments.ro utilizeaza sistemul de plata online Euplatesc.ro, cel mai bun si sigur in acest domeniu.

Pentru plata prin transfer bancar (pentru clientii nostri persoane juridice), aceasta se va face conform facturii primite prin e-mail. Comanda va fi procesata imediat ce vom avea confirmarea platii.

Livrarea

Livrarea este gratuita in Bucuresti!

Echipa Sweet Moments isi rezerva dreptul de a verifica telefonic corectitudinea datelor oferite de client pentru comanda si livrare.

Timpul de livrare este (intervalul 09:00-17:00 de Luni pana Vineri):

3 ore pentnru produsele standard(prajituri, torturi naked);

24 de ore pentru produse personalizate(prajituri si torturi)

48 - 72 ore(torturi personalizate cu figurine si candy bar)

*Daca ai realizat comanda dupa ora 14:00, aceasta va fi livrata in urmatoarea zi lucratoare incepand cu ora 12:00).

**In cazul zilelor foarte aglomerate sau in cazul in care conditiile meteo/trafic ingreuneaza livrarea la timp a comenzii, sweetmoments.ro isi rezerva dreptul sa modifice termenul de livrare.

Greutatea solicitata poate varia intre 5% si 10%, iar aceasta se considera acceptata.

Livrarea produselor de realizeaza de Luni pana Vineri. Doar in cazul comenzilor speciale, livrarea se poate realiza in zilele de Sambata si Duminica.

*** Daca ati realizat o comanda online in zilele de Sambata sau Duminica, confirmarea finala de livrare se va primi exclusiv telefonic, prin reprezentantul cofetariei.

Conditii

Echipa Sweet Moments isi rezerva dreptul de a verifica telefonic corectitudinea datelor oferite de client pentru comanda si livrare.Greutatea solicitata poate varia intre 5% si 10%, iar aceasat se considera acceptata.Livrarea se face in 3, 24, 48 si respectiv 72 de ore in functie de categoria de produs comandata.*In cazul zilelor foarte aglomerate sau in cazul in care conditiile meteo/trafic ingreuneaza livrarea la timp a comenzii, sweetmoments.ro isi rezerva dreptul sa modifice termenul de livrare.

Produsele de cofetarie sunt preparate respectand toate conditiile igienico-sanitare impuse de lege.

Toate elemente regasite in site (grafica, imagini, texte,baze de date) apartin in exclusivitate SC Sweet Moments Candy Bar SRL-D, detinatorul si operatorul site-ului cofetariasweetmoments.ro. Folosirea fara acord a celor enumerate mai sus se pedepseste conform legii.

www.sweetmoments.ro nu isi asuma nicio raspundere pentru pierderi de date, comenzi care nu sunt onorate sau nu ajung la termenul stabilit din cauze care nu sunt sub controlul Sweet Moments.

Pentru detalii suplimentare, va rugam sa ne contactati pe info@cofetariasweetmoments.ro sau la nr. de tel: 0745.199.938